7 Pro Tips Web Design Yang Akan Gandakan Lebih Wang

7 PRO TIPS WEB DESIGN YANG AKAN GANDAKAN LEBIH WANG

Anda kecewa?
Web yang dihasilkan memakan masa yang terlalu lama atau banyak wang tunai telah dikeluarkan bagi memperoleh pereka web profesional namun ia tidak membantu anda membuat wang seperti yang anda harapkan.
 

Sebuah laman web yang cantik tidak bermakna laman web yang menguntungkan.

Dalam usaha untuk berjaya dari perspektif perniagaan, laman web juga perlu direka dengan pemasaran yang bijak, psikologi, prinsip-prinsip serta berdasarkan pengalaman yang ada sahaja.

Berikut adalah 7 tips PRO reka bentuk web anda perlu tahu jika anda mahu laman web anda untuk membuat lebih banyak wang!

GO MOBILE

 

Jika pelawat anda masih perlu melakukan "scroll dan scroll" untuk melayari laman web anda, anda bukan sekadar menjejaskan pelanggan berpotensi anda, malah anda merosakkan garis bawah anda (DAN reputasi anda).

Mempunyai reka bentuk responsif mudah alih bukan lagi idea yang benar-benar baik; ia adalah satu kemestian. Sedia untuk cabaran? Tetapkan matlamat untuk membuat laman web mudah alih anda responsif.

Ini masanya.

JANGAN TERLALU OVER DI MEDIA SOSIAL

 

Laman web anda adalah tempat yang hebat untuk menunjukkan kepada orang bahawa anda berada di media sosial, tetapi ingat keutamaan anda. Untuk membuat jualan dengan laman web anda, orang perlu ditarik ke sana dan digalakkan tinggal di sana.

Jangan ambil mudah untuk membiarkan terlalu lama tanpa sebarang update !

SEDIAKAN 3 EMAIL SEBAGAI PENGHUBUNG

 
Membina senarai e-mel yang kukuh adalah kunci untuk banyak perniagaan, terutamanya jika anda berasaskan perniagaan talian.
 
Orang perlu melihat sesuatu yang rata-rata tujuh kali sebelum mereka mengambil tindakan. Walau bagaimanapun, kebanyakan bentuk langganan e-mel adalah kecil, muncul sekali di halaman, dan menggabungkan ke dalam bar sisi yang sudah sesak dan penuh. (Di mana kamu?)

Jujur!
 
Jika senarai anda menjadi keutamaan, anda akan memberikan lebih pendedahan e-mel anda.

Strategi pintar adalah meletakkannya di tiga tempat yang terkenal di laman web anda:
 
di bahagian atas halaman,
di bahagian bawah setiap pos blog
dan
dalam footer
 
(Ini jauh lebih klasik daripada menjejaskan pelawat anda dengan pop timbul yang menjengkelkan, dan anda akan mendapat petunjuk yang lebih baik seperti ini juga.)
 
Seperti memperoleh CREDIT EXTRA? Anda mendapat mata bonus jika anda juga mencari tempat untuk memasukkannya ke dalam About Page anda!

PINTAR PILIHAN PEMBELIAN

 


Jika anda ingin menjual lebih banyak, anda harus juga untuk menawarkan lebih banyak pilihan ... betul?

Salah!
 
Memberi orang banyak pilihan adalah salah satu kesilapan terbesar yang dilakukan dalam perniagaan mereka. Menawarkan banyak pilihan memberi sekatan secara langsung kerana "pilihan yang terlalu banyak" - bukan menggalakkan orang ramai untuk membeli, ia membuat mereka begitu bingung sehingga mereka memutuskan untuk tidak membuat pembelian sama sekali.
 
Menampilkan beberapa tawaran yang berkualiti tinggi di laman web anda bukan sahaja akan membantu orang berasa yakin dan jelas tentang membeli dari anda, ia juga akan membantu meningkatkan reputasi anda sebagai pakar. (Kerana anda dan saya tahu bahawa pakar sebenar tidak melakukan sedikit dari segala-galanya. Mereka melakukan banyak perkara ... demi mencapai kecemerlangan.)

SOCIAL PROOF PENTING!

 

Sebelum seseorang membeli dari anda, mereka perlu meletakkan kepercayaan terhadap anda terlebih dahulu. Walau bagaimanapun, meraih kepercayaan adalah satu cabaran besar dalam talian.
 
Itulah sebabnya jika anda ingin menjalankan perniagaan melalui laman web anda, penting untuk mempamerkan bukti "luar" yang anda sahkan.
Contoh bukti sosial seperti ini termasuk:

testimoni peribadi dan / atau biz,
logo pelanggan dan / atau saluran media yang telah memaparkan anda,
jumlah pelanggan ke senarai e-mel anda,
bilangan orang yang mengikuti anda di media sosial,
anugerah yang anda telah menang,
buku yang telah anda tulis (dan sebenarnya dijual),
video atau podcast anda sedang ditemuramah / memberi ucapan,
tweet dari orang yang memuji kerja anda,
foto anda dengan orang yang diiktiraf secara meluas
dan
profil LinkedIn anda (siap)
 
Taburkan kepercayaan ini, tetapi fokuskan meletakkannya dalam tajuk, sidebars, dan footer di laman utama dan / atau blog anda.
 
Dan, secara semulajadi, anda perlu selalu mempamerkannya di halaman jualan anda. Itulah tempat anda untuk lebih bersinar; jangan malu!

TUKAR BORANG

 

Rata-rata hanya 1 dari 5 orang melengkapkan borang laman web selepas memulakannya.
 
Ini bukan berita baik untuk anda jika perniagaan anda bergantung pada bentuk laman web untuk memulakan pertanyaan. Anda mungkin berfikir bahawa memudahkan diri anda dengan mendapatkan setiap maklumat di depan, tetapi pada hakikatnya anda membuat halangan yang membatasi kepada apa yang harus menjadi matlamat utama anda:
 
Membuat hubungan peribadi dengan pelanggan anda yang berminat!
 
Laman web yang baik menjadikannya mudah bagi orang untuk bergerak ke dalam bagi berhubung dengan perniagaan dengan anda. Borang laman web harus ringkas (tidak lebih dari 7 bidang) dan hanya memerlukan maklumat yang paling diperlukan.
 
Sebagai contoh, jika anda menjalankan perniagaan reka bentuk grafik, adakah anda BENAR-BENAR perlu tahu gaya fon seseorang apabila mereka mula-mula menghubungi anda?

BEBAS PAMERKAN HARGA

 

Harga.
 
Gagal menjadi telus dengan harga anda adalah amalan perniagaan yang tidak baik. Satu kajian kebolehgunaan laman web oleh kumpulan Nielsen Norman mendapati bahawa apabila orang tidak dapat menemui harga anda, mereka secara automatik menganggap teruk (dan dengan cepat meninggalkan laman web anda).
 
"Sekiranya saya bertanya, saya mungkin tidak mampu."
 
"Mereka menyembunyikan maklumat yang saya mahu ... Saya tidak boleh mempercayai mereka."
 
"Saya tidak tahu cara dan bajet saya, jadi saya akan melihat di tempat lain."
 
Anda tidak mendapat apa-apa dengan menyembunyikan harga anda, jadi sekarang letakkan harga.. Dan, pastikan jika harga anda berbeza-beza - terutamanya jika anda berada dalam industri kreatif atau perundingan - ia dapat diterima dengan baik untuk memberikan jumlah harga yang sebenar atau "bermula pada ...".

Kesimpulan


Apa yang anda tetapkan? Adakah anda telah mengubah sesuatu tentang laman web anda yang menghasilkan lebih banyak penukaran? Apakah tip reka bentuk web kegemaran anda di sini?
 
Kongsi pendapat anda di dalam komen di bawah dan mari bincangkan!

Sharing Empowered Knowledge!
Suka Dengan Apa Yang Kami Kongsikan?
Jangan Lupa Share Dengan Rakan-Rakan Anda